Przetwórstwo ryb - Usluger.pl
Ryby to bardzo cenny i zdrowy składnik zbilansowanej diety każdego z nas. Poza walorami smakowymi, ryby zawierają mnóstwo niezbędnych dla prawidłowego funkcjonowania organizmu składników mineralnych oraz kwasów tłuszczowych. Najczęściej ryby spożywane są w formie smażonej lub pieczonej. Przetwórstwo ryb ma bardzo szeroki zakres definicji. Przetwórstwo oznacza mrożenie ryb, robienie sałatek rybnych, puszkowanie, wkładanie w słoiki z odpowiednimi zalewami różnych gatunków ryb, w tym tak popularnych śledzi. Dzisiejszy przemysł rybny gwarantuje nam różnorodność przygotowania spożywanych ryb. Jeżeli szukasz miejsc związanych z przetwórstwem ryb, odnajdziesz je w tym katalogu.
Przetwórstwo ryb morskich Łódź
Wykonawca: BARTEK Józef Widerski Zakład Przetwórstwa Ryb
Przetwórstwo ryb morskich
Przetwórstwo ryb słodkowodnych Łódź War
Wykonawca: BARTEK Józef Widerski Zakład Przetwórstwa Ryb
Przetwórstwo ryb słodkowodnych
Przetwórnia rybna Łódź Pomorski
Wykonawca: BARTEK Józef Widerski Zakład Przetwórstwa Ryb
Przetwórnia rybna
Obróbka wstępna ryb Łódź
Wykonawca: BARTEK Józef Widerski Zakład Przetwórstwa Ryb
Obróbka wstępna ryb