Przyjecia,bankiety,komunie

Wykonawca: Diapol Catering Dorota Szaor

ZAPEWNIAMY PEŁEN SERWIS CATERINGOWY,ARANŻACJE ORAZ PROFESJONALNĄ OBSŁUGE GOŚCI.

Catering

Wykonawca: CateringSzczecin.eu

Zorganizujemy bankiet firmowy,
spotkanie integracyjne,
poczęstunek podczas trwania konferencji,
uroczystość w gronie przyjaciół, rodziny
jubileusz, przyjęcie firmowe, catering, lunch serwis.

Gwarantujemy niepowtarzalny smak i wygląd potraw.

Zapewniamy transport oraz pełną obsługę spotkań.

Catering

Wykonawca: Gajda Catering

firma cateringowa działająca na rynku warszawski od 1998roku.
Organizujemy imprezy okolicznościowe dla firm i osób prywatnych
catering filmowy
obiady dla firm ,posiłki regeneracyjne,wesela ,komunie,eventy,wyroby garmażeryjne,prowadzenie placówek gastronomicznych

Bankiety

Wykonawca: Catering AiCatering.pl

Na najważniejsze okazję specjalna oprawa i menu.

Bankiety

Wykonawca: Gastro Team

Bankiety bufet szwedzki - do 5000 tys osób .
Wybór menu z ponad 10 rodzajów kuchni świata.

Akademia Smaków Ryszarda Majewskiego

Wykonawca: CATER4FUN Ryszard Majewski

Akademia Smaków Ryszarda Majewskiego sprawi, że na nowo lub po raz pierwszy w życiu, spojrzycie na sztukę kulinarną z innej strony, tej namacalnej i praktycznej. Jako Szef Kuchni, kreator nowych smaków, praktyk, miłośnik sztuki kulinarnej, posiadacz kilkunastoletniej praktyki w prowadzeniu szkoleń kulinarnych, chcąc wyjść naprzeciw zainteresowaniom smakoszy, uruchomiłem autorską Akademię Smaków.
Zapraszamy i życzymy smacznej zabawy w „Akademii Smaków Ryszarda Majewskiego”.

Catering (katering) – kanapki, tartinki, koreczki, bułk

Wykonawca: PENTAGOS Rafał Piasecki

Bankiety

Gotowe propozycje cenowe bankietów dla róznej liczby osób i budżetu. Od prostych najtańszych rozwiązań typu kawa, herbata, ciastko do bardziej słożonych. Oferty już dla małych grup, ale także obsłużymy wielkie imprezy. Zapewnimy stoły, obrusy i wystrój wnętrza, zadbamy o dodatki takie

Kompleksowa obsługa cateringowa imprez

Wykonawca: Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Połaniecki

Świadczymy usługi na najwyższym poziomie.
Jesteśmy organizatorami wszelkich imprez:
- plenerowych,
- targowych,
- firmowych,
- konferencji, szkoleń,
- spotkań integracyjnych,
- imprez okolicznościowych ( wesel, chrzcin itp.),
- bankietów i eventów.

Profesjonalna obsługa imprez

Wykonawca: Karczma u Walentego

Najważniejsze dla nas jest zadowolenie klienta. Dlatego nasze dania są najwyższej jakości a ceny bardzo konkurencyjne.

Wszelkie informacje pod tel. 505 980 797 i na www.cateringww.com

Wykonawca: W.W Catering Jolanta Rogulska

Cenniki, aktualne oferty menu i fotogaleria znajdują się na naszej stronie internetowej www.cateringww.com
Dla stałych klientów przewidujemy indywidualne rabaty. Oprawę, kształt przyjęcia, wynajem sprzętu wraz z transportem, dekorację i obsługę realizujemy zgodnie z potrzebami klienta.

Przygotowanie oraz obsługa bankietów

Wykonawca: Karczma u Walentego

Na Państwa życznie przygotujemy oraz obsłuzymy bankiety , eventy itp. Przygotowanie oraz obsługa bankietów na terenie miast Kleszczele Bielsk Podlaski Hajnówka Siemiatycze Białystok Suwałki.

Usługi cateringowe - catering na imprezy firmowe, przyjęcia, wesela

Wykonawca: Restauracja Mięta

Oferujemy dania zarówno z naszego menu jak i dowolne potrawy na Państwa zamówienie. Nasz catering Obsługuje różnego rodzaju imprezy, a manu ustalamy na podstawie Państwa sugestii. Pomagamy w doborze menu aby pasowało do charakteru organizowanej imprezy.

Organizacja Bankietu

Wykonawca: Wrona Catering & Food SERVICE

Bogata oferta bankietowa.
Zestawy menu już od 25 złotych.
Kompleksowa obsługa od przygotowania, przez dekoracje po serwis kelnerski.
Więcej na stronie internetowej. Polecamy.

Gale , Bankiety , Kongresy

Wykonawca: Gastro Team

Bankiety dla ponad 5000 tyś osób - bogate portfolio menu , profesjonalna i reprezentacyjna obsługa , nowoczesne kreacje cateringu .

Catering Menu

Wykonawca: Preludium Smaku Catering & SERVICE

PRZYSTAWKI ZIMNE:

1. Półmisek wędlin pieczonych i wędzonych
2. Półmisek serów
3. Półmisek wędzonych ryb
4. Śledzie w 2 smakach
5. Jajka faszerowane
6. Terina z golonki
7. Roladki z łososia w szpinakowym omlecie
8. Domowy pasztet z dipem
9. Roladki z szynki z chrzanowym twarożkiem pod galaretą
10. Ryba w galarecie
11. Ryba faszerowana
12. Indyk w maladze
13. Schab po warszawsku
14. Tatar wołowy
15. Tatar z łososia
16. Tatar z tuńczyka
17. Carpaccio wołowe
18. Kolorowe carpaccio z łososia i ryby maślanej
19. Łosoś marynowany z kwaśną śmietaną
20. Vitallo Tonato – plastry pieczonej cielęciny

PRZYSTAWKI CIEPŁE:

1. Bigos
2. Pierogowa micha (ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami)
3. Strogonoff
4. Cukiniowe rosti z wędzonym łososiem
5. Spring Rolls – z kaczką / wegetariańskie
6. Satay z kurczaka
7. Ciastka z kurczaka
8. Mini Fish&Chips
9. Miodowe skrzydełka z kurczaka



SAŁATKI:

1. Tradycyjna jarzynowa
2. Caprese – ser mozzarella z pomidorem i sosem ze świeżej bazylii
3. Grecka z serem